9 luni de Courtney Adamo, Esther van de Paal - Editura Humanitas

9 luni. Un ghid al sarcinii pe luni pentru toată familia | Editura Humanitas

Editura Humanitas a publicat recent o carte foarte practică și interesantă care vine în ajutorul viitorilor părinți care doresc cu ardoare să știe informații legate de dezvoltarea pe luni a bebelușului, în timpul sarcinii, dar poate fi și un real ajutor, un ghid frumos realizat care captează atenția copiilor, pentru a le explica acestora cum au crescut ei în burtica mamei sau cum crește noul membru (surioara/frățiorul) al familiei, mult așteptat de toți.

Cartea 9 luni este scrisă de Courtney Adamo și Esther van de Paal în consultanță cu dr. Pippa Kyle. Ilustrații sunt realizate de Lizzy Stewart. Traducerea în limba română este realizată de Raluca Popescu.

Descrierea cărții 9 luni furnizată de editura Humanitas:

Cum creşte un bebeluş dintr-o singură celulă? Când ajunge cât o lămâie? Când îi creşte părul? Şi când începe să audă ce vorbim?

Răspunde-le copiilor la toate întrebările cu ajutorul acestui ghid al sarcinii pe luni, făcut anume ca să fie citit în familie!

• Vezi ce se întâmplă în burtica mamei
• Afli cum se simte mama în fiecare lună
• Înveţi lucruri interesante
• Descoperi cum creşte bebeluşul

Cartea 9 luni. Un ghid al sarcinii pe luni pentru toată familia de la ed. Humanitas se găsește pe elefant.rocarturesti.ro, libris.ro, cartepedia.robookcity.ro, libhumanitas.ro.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor
libhumanitas.ro editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.