Autobuzul magic – Seria de desene animate educative

Alătură-te doamnei Frizzle într-o călătorie cu Autobuzul Magic (The Magic School Bus) în spațiu, sub mare, printr-un mușuroi de furnici, și chiar și în corpul omenesc!

În fiecare episod al acestor desene animate educative, copiii din clasa domnișoarei Frizzle, o învățătoare pasionată de știință și cu foarte mult entuziasm, au parte de câte o aventură fantastică datorită unui autobuz școlar foarte neobișnuit: se poate mări sau micșora, poate călători în spațiu, în adâncul oceanului sau chiar în corpul uman și se poate transforma în moduri neașteptate.

Autobuzul magic

Seria de desene animate, Autobuzul magic (The Magic School Bus), cuprinde 4 sezoane a câte 13 episoade, create de Joanna Cole și Bruce Degen.

Puteți urmări primul sezon (1994) al acestor desene animate pentru copii pe Netflix, în limba engleză. Dublarea este disponibilă în limbile: franceză, germană, poloneză și spaniolă.

din-nou-la-drum-cu-autobuzul-magic-cover

O reeditare a acestei serii s-a realizat în anul 2017 cu numele Din nou la drum cu Autobuzul Magic (The Magic School Bus Rides Again). Această serie are momentan două sezoane a câte 13 episoade. Ceea ce este important de știut pentru părinți și copii este faptul că episoadele sunt disponibile pe Netflix atât dublate cât și traduse în limba română.

din-nou-la-drum-cu-autobuzul-magic-logo

Autobuzul magic este de asemenea și o renumită serie de cărți despre știință creată pentru copii de autoarea americană Joanna Cole și ilustrată de artistul Bruce Degen. Cărțile sunt traduse de către Editura Cartea Copiilor.

Fiecare nume de carte conține un link către o librărie online de unde mai pot fi cumpărate:

Autobuzul magic. În interiorul corpului uman
Autobuzul magic. În adâncul oceanului
Autobuzul magic. Să explorăm simțurile
Autobuzul magic. În stupul de albine

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.