BFG | Marele Uriaș Prietenos în versiune audio

Ciuliți-vă bine urechiușele căci una dintre cele mai îndrăgite cărți ale lui Roald Dahl, BFG sau MUP, Marele Uriaș Prietenos, o puteți asculta acum cu vocea lui David Walliams, cunoscut copiilor pentru cărțile sale precum Bunicuța Hoțomană (Gangsta Granny), Băiatul miliardar (Billionaire Boy) și Domnul Sconcs (Mr Stink) apărute la editura Arthur.

Mai sus aveți un extract din acestă carte audio, în limba engleză, sperând să apară în viitor și o versiune audio în limba română, atât al cărților lui Roald Dahl cât și al altor scriitori pentru copii.

Cartea audio, integrală, o puteți găsi pe Amazon. Dacă vă faceți un cont pe site-ul Audible,  aveți acces gratuit 30 de zile la diverse cărți audio, inclusiv BFG – Marele Uriaș Prietenos de Roald Dahl. După cele 30 de zile, contul se plătește lunar.

De asemenea puteți cumpăra cartea Marele Uriaș Prietenos în versiune audio de pe libris.ro.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.