Carte de colorat pentru copii magica: Transforma apa in culori - Editura Humanitas Junior

Cărți de colorat pentru copii, magice: Transformă apa în culori

I-am cumpărat fetei mele două cărți de colorat, Transformă apa în culori – Gândăceii veseli și E petrecere!. Încă nu este vremea de colorat, dar curiozitatea m-a îndemnat să fac asta. Așa că am luat două, nu doar o carte de colorat pentru copii!…iar tati a găsit pensule mai potrivite pentru mânuțele mici ale fiicei sale. Ce este drept, am ajuns eu să colorez în una dintre cărticele. M-a luat valul, ce să fac!?

Olivia a dat de câteva ori cu pensula, s-a bucurat de ceea ce a realizat – câteva dâre de culoare pe toată pagina de desen. Bravo scumpete! E un început. Ah, să nu uit: fetița are doar 1 an și 5 luni. Le păstrăm pentru o nouă etapă: cea în care poate să țină bine în mânuță un creion/ o pensulă. Așadar, cărțile de colorat de la editura Humanitas Junior sunt pentru copii un picuț mai măricei, nu foarte, dar măricei.

Dacă sunteți curioși totuși de aceste cărți de colorat și de reacția copiilor voștri, nu vă împiedică nimeni să le achiziționați chiar și pentru copiii abia ieșiti din etapa bebelușiei. Sunt super distractive, iar copiii vor fi încântați de magia acestor cărți: să apară culori doar cu puțină apă.

Carte de colorat pentru copii magica: Transforma apa in culori - Editura Humanitas Junior

Culorile nu sunt periculoase chiar dacă se murdăresc pe degete – dacă nu se duce culoarea de la prima spălare, la a doua spălare dispare de pe mâini – cel puțin de pe degetele mele, tocmai ce vă spuneam că m-a luat valul. Fetița a folosit pensula și nu s-a murdărit.

Încă două lucruri, bine de menționat. Paginile sunt de grosimea celor de la blocurile de desen școlare, dacă le mai țineți minte. Atenție, să nu puneți prea multă apă pe pensulă pentru că e posibil să treacă prin hârtie! De asemenea, înainte de a închide cartea de colorat, lăsați câteva minute să se usuce desenul, altfel riscați să se lipească paginile.

Pentru a colora cartea nu trebuie să folosiți nimic altceva decât apă și o pensulă – varianta curată, sau folosiți direct degetele umezite.

Carte de colorat pentru copii magica: Transforma apa in culori - Editura Humanitas Junior

  • Puteți să cumpărați cărțile de colorat de pe libris.ro, astfel: cartea de colorat cu buburuză puteți să o cumpărați de aici, iar cea cu cățeluș de aici.
  • Dacă doriți să le cumpărați de pe carturesti.ro, astfel: cartea de colorat cu buburuză de aici, iar cea cu cățeluș de aici. Am găsit și un set de pensule super colorate și drăguțe pentru copii, tot pe carturesti, aici. În cazul în care nu mai sunt disponibile căutați pensule tot pe carturesti, aici.
  • Găsiți cărțile de colorat cu apă și pe elefant.ro, libhumanitas.ro, cartepedia.ro.
Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20 carturesti.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.