Ajutor, Matei! O fantoma! de Brigitte Wenninger si Eve Tharlet - Editura Nemi ISBN 9786067587746
Craciun fericit, Matei! de Brigitte Wenninger si Eve Tharlet - Editura Nemi ISBN 9786067587791

Aventurile iepurașului Matei continuă la Editura Nemi

Disponibile în precomandă, la Editura Nemi, vom fi încântați să citim continuarea frumoaselor aventuri ale iepurașului Matei, scrise de Brigitte Weninger, pline de farmec și inocență.

În ton cu Halloweenul va fi Ajutor, Matei! O fantomă! iar pentru perioada Crăciunului, mult așteptată de copii și nu numai, vom avea parte de peripețiile lui Matei în cartea ilustrată de Eve Tharlet, Crăciun fericit, Matei!

Ambele cărți vor fi disponibile începând cu data de 11 noiembrie 2016.

Ajutor, Matei! O fantomă!

Matei și frații săi au rămas singuri acasă într-o seară când părinții au ieșit în oraș. După ce s-au jucat toate jocurile pe care le știau, Aruncă Iepurașul, Război cu perne si Loteria de frunze, și după ce au mâncat toate prăjiturile și au băut tot sucul de zmeură, iepurașilor li s-a făcut somn și s-au culcat.

Însă Ana, sora mai mică a lui Matei, s-a trezit speriată că a văzut o fantomă la fereastră. Singuri acasă, frații iepuraș au trebuit să se descurce și fără ajutorul părinților, iar Matei a avut cea mai grozavă idee ca să iasă din încurcătură.

Ajutor, Matei! O fantoma! de Brigitte Wenninger si Eve Tharlet - Editura Nemi ISBN 9786067587746

Aventurile iepurașului Matei sunt povești pline de farmec și umor, cu un important conținut educativ. Iar ilustrațiile în culori calde și bogate în detalii ale lui Eve Tharlet completează minunat textul Brigittei Weninger.

Crăciun fericit, Matei!

A venit iarna, iar pădurea e ninsă toată. Familia de iepurași s-a pregatit pentru sezonul rece, iar cămara e plină cu provizii până la primăvară.

Iepurașul Matei observă însă că în pădure sunt și animale care nu au ce mânca, așa că hotărăște să le ajute fără să-și dea seama că, astfel, familia sa poate să rămână fără mâncare.

Dar iarna nu aduce doar zăpadă și vreme rece, ci și spiritul Crăciunului, iar Matei și frații săi află că adevăratul spirit al Crăciunului stă în magia dăruirii.

Craciun fericit, Matei! de Brigitte Wenninger si Eve Tharlet - Editura Nemi

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.