Coada Katinkãi, de Judith Kerr

Coada Katinkãi, de Judith Kerr. Magia este pe cale să se întâmple

O nouă poveste cu o pisicuță de la autoarea cărților care ne-au încântat atât pe noi, părinții, cât și pe copiii noștri – seria cu pisica Mog, scrisă de Judith Kerr. Astfel că am așteptat cu nerăbdare un nou titlu în limba română, semnat de această scriitoare.

Editura Pandora M a scos de la tipar, recent, cartea “Coada Katinkãi” (Katinka’s Tail), încadrată în colecția PanDa, și tradusă din limba engleză de Luminița Gavrilă.

Coada Katinkãi, de Judith Kerr

“Ea este pisica mea, Katinka.
Este o pisicuță simpatică, perfect obișnuită.
Mai puțin coada ei, desigur…”

Katinka, așadar, este o pisică simpaticã, perfect obișnuită, cu o coadă deosebită. Cel puțin asta este părerea bunicuței care o îngrijește. Împreună, cele două fac diverse lucruri perfect obișnuite: Katinka apare la pervaz când bunica deschide fereastra, își bagă nasul în plasa cu cumpărături, aduce șoricei în casă, pentru a se lăuda cu prada sa (hmm, poate totuși aceste scene – trei la număr – din carte, cu șoricei lipsiți de viață, vă vor deranja pe unii dintre voi), și multe altele, perfect normale pentru o pisică.

Coada Katinkãi, de Judith Kerr

Dar coada? Totuși ce e cu codița aceea superbă? Într-o noapte bunicuța descoperă că pisica ei, Katinka, nu este lipsită de acel ceva special, în adevăratul sens al cuvântului. Magia e pe cale să se întâmple și să ne încânte!

Ce mi se pare foarte frumos la cărțile scrise de Judith Kerr, este că acestea sunt potrivite atât pentru fete cât și pentru băieți, de la cele mai mici vârste până la cele mai mari. Ilustrațiile au ceva aparte. Sunt simple și totuși fermecătoare.

Coada Katinkãi este recomandată iubitorilor de pisicuțe și fanilor seriei Mog.

Cartea o puteți găsi pe pandoram.ro, libris.rolibrariadelfin.ro, emag.ro.

Poate te interesează următoarele PROMOȚII ȘI OFERTE:
elefant.ro%20 chicco.ro noriel.ro%20 cartepedia.ro

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.