Concurs cărți: Călătorește prin intermediul celor 3 cărți oferite de Editura Frontiera
Străbunicul meu, Emil Racoviță + Spre Polul Sud + o carte la alegere

Concurs: Călătorește prin intermediul celor 3 cărți oferite de Editura Frontiera

Împreună cu Editura Frontiera oferim trei cărți frumoase încărcate de aventură, culoare, valoare educativă și estetică.

Concursul se desfășoară din 18 mai 2020 până în data de 24 mai 2020, ora 22:00.

Premiul constă în cele două cărți dedicate expediției la Polul Sud a exploratorului român, Emil Racoviță, primul care a ajuns în Antarctica: Spre Polul Sud și Străbunicul meu, Emil Racoviță.

Spre Polul Sud  este scrisă chiar de Emil Racoviță, carte care prezintă povestea expediției belgiene spre Antarctica la sfârșitul secolului XIX, unde echipajul își propunea să petreacă un an de zile pentru a face cercetări științifice.

Cartea Străbunicul meu, Emil Racoviță, destinată copiilor preșcolari. Cartea spune povestea Mariei, o fetiță care pornește într-o călătorie imaginară pe urmele străbunicului ei, Emil Racoviță. Maria se întâlnește cu pinguinii, focile, balenele și orcile – animalele pe care le-a studiat străbunicul – și descoperă lucruri noi despre vântoasa Antarctică. Sub forma poveștii, copiii vor afla informații despre animalele de la Polul Sud, despre expediția la care a participat Racoviță și despre nava Belgica.

Povestea fantastică a Mariei și a străbunicului său a fost imaginată de Andreia Petcu, iar ilustraíile au fost create de Eugen Berlo.

În plus puteți să alegeți o a treia carte din portofoliul de cărți al Editurii Frontiera.

Pentru a participa la concurs urmăriți postul de concurs de pe pagina Facebook Book Style (am atașat link spre concurs), sau direct din frame-ul de mai jos care vă duce direct la postarea concursului. Multă baftă!

#concurs de carte pentru copii
Vă invit la un concurs organizat împreună cu Editura Frontiera – Călătorii prin…

Posted by Book Style on Sunday, 17 May 2020

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor
editura-arthur.ro%20 editura-arthur.ro%20 carturesti.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.