Concurs: Cărți ilustrate de Albert Asensio - Editura Lizuka Educativ

Concurs: Cărți ilustrate de Albert Asensio – Editura Lizuka Educativ

În perioada 23 septembrie-4 octombrie puteți participa la concurs pentru a câștiga 5 cărți ale editurii Lizuka Educativ.

Vor fi acordate 3 premii.

Fiecare premiu este compus din 5 cărți, astfel: PATRU CĂRȚI Albert Asensio pe care le observați în imaginea concursului și O CARTE pe care o alegeți de pe site-ul editurii – www.lizuka.ro.

Cărțile, scrise și ilustrate minunat de ilustratorul catalan Albert Asensio, ale acestui concurs, sunt Pădurea, Savana, Marea, Jungla. Acestea sunt cartonate integral, cu copertă buretată și sunt potrivite pentru 1-5 ani. Sunt ideale pentru bebeluși și nu numai, potrivite chiar și pentru un cadou făcut bebelușilor.

Toate cărțile Albert Asensio (8 la număr) se găsesc pe site-ul editurii reduse cu 50% în această perioadă a concursului.

Concursul se desfășoară pe pagina facebook Book Style, aici, unde găsiți mai multe informații.

*ilustrația de fundal de pe bannerul de concurs aparține lui Albert Asensio și se numește Sólo un pie descalzo.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.