CONCURS APRILIE Book Style

Concurs: Câștigă 3 cărți pentru copii

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a site-ului Book Style. Adresa exactă a post-ului de concurs o găsiți aici.

Concurs de cărți pentru copii- APRILIE Book Style

Cele 3 cărți pentru copii sunt:

1. Winnie, melcușorul cel grăbit, de Annette Herzog și Evelyn Daviddi

Editura: Cartea Copiilor, 2007
Vârsta recomandată: 3+

Winnie, melcușorul, se trezește dis-de-dimineață și pornește grăbit spre mare cu coșul cu merinde în spinare. Visează la un picnic la malul mării însoțit de o bălăceală bună. Broscoiul, ciocănitoarea, cârtița și ieduțul se entuziasmează de idee și i se alătură rând pe rând. Dar toți ceilalți merg mai repede decât Winnie, care rămâne până la urmă singur, necăjit ca n-a putut să țină pasul cu prietenii lui.

O poveste în versuri, cu tâlc, din care Winnie învață că graba strică treaba. Păstrarea ritmului propriu e uneori mai potrivită și mai folositoare.

2. Carte de căutare: A dispărut tortul!, de Thé Tjong-Khing

Editura: Frontiera, 2017
Vârsta recomandată: 3+

Despre această carte am scris aici, unde găsiți imagini din interior și idei de activități.

3. Mamaaa!, de Mario Ramos

Editura: Frontiera, 2018
Vârsta recomandată: 3+

Un băiețel își strigă mama pe fiecare pagină din carte. Deși casa este plină de animale aflate în cele mai neobișnuite situații, lui nu îi este frică nici de maimuțele care se leagănă de pe un dulap pe altul, nici de purcelușii care joacă puzzle, nici de alt animal bizar, ci de un… mic păianjen. Copiii pot număra animalele care au ocupat casa și descoperi cifrele ascunse pe fiecare pagină.

Pentru a câștiga cele 3 cărți pentru copii, tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii Book Style și să scrieți un răspuns, la post-ul concurs, la următoarea idee: dacă ar fi să scrieți o carte despre copiii voștri, care ar fi titlul acesteia?

Aștept răspunsurile voastre până duminică, 14 aprilie, inclusiv. Câștigătorul va fi ales prin commentpicker.com
Coletul va fi expediat prin curier rapid.

Update: Concurs încheiat. Câștigătoarea este Angelica Pestritu, Focșani, Vrancea.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.