Crăciunozaurul, o aventură crăciunomagică alături de William Trundle, la Editura Arthur

Pornește într-o aventură crăciunomagică alături de William Trundle!

UPDATE: Am scris despre cartea Crăciunozaurul, versiunea în limba engleză. Imaginile din interior sunt cele care se regăsesc în cartea tradusă în limba română. Citiți aici.

Acum câteva săptămâni am văzut coperta unei cărți cu o poveste minunată de Crăciun. Aceasta se numește The Christmasaurus, scrisă de Tom Fletcher. După diverse căutări pe google am dat peste canalul de youtube al autorului, precum și peste multe recenzii video ale zecilor de persoane care recomandă această carte.

Editura Penguin a pus la dispoziția cititorilor chiar și un fragment al poveștii. Fragmentul în limba engleză al cărții The Christmasaurus se află aici.

Mare mi-a fost bucuria când am aflat că Editura Arthur va traduce în română această carte cu titlul Crăciunozaurul pentru a încânta toți copilașii (inclusiv pe mine). Ilustrațiile alb-negru sunt realizate de Shane Devries.

Pregătește-te să-ți schimbi părerea despre Polul Nord și despre fabrica de jucării a lui Moș Crăciun! Aceasta e cartea din care afli ce se întâmplă de fapt în seara de Ajun și cum ajung cadourile sub brad…

Crăciunozaurul de Tom Fletcher - Christmasaurus carte in limba romana ilustrata Editura Arthur

Pornește într-o aventură crăciunomagică alături de William Trundle, un băiețel deștept și mare iubitor de dinozauri, tatăl lui, Bob Trundle, Brenda Payne, cea mai rea fată din școală, Moș Crăciun (da, da, chiar el!), un personaj bizar pe nume Vânătorul și un dinozaur cu totul și cu totul special.

Data lansării nu este specificată. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Editurii Arthur.

Mai jos puteți viziona un clipuleț cu dezvăluirea copertei cărții în engleză de către Tom Fletcher.

Foto credit și descrierea cărții: Editura Arthur și Editura Penguin.

Cartea Crăciunozaurul/Christmasaurus în limba engleză, sau în limba română o puteți găsi pe site-urile books-express.ro, okian.ro, editura-arthur.ro, carturesti.ro, libris.ro, librarie.net
Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.