Lupul cel Mare și Lupul cel Mic: Frunza care nu voia să cadă și Loc la voi pe măturoi - În această iarnă la Editura Cartea Copiilor

Două cărți surpriză apar în această iarnă la Editura Cartea Copiilor

Iarna aceasta vom avea parte de multe surprize din partea editurilor de carte pentru copii. Printre cele mai așteptate cărți sunt și cele de la Editura Cartea Copiilor, care ne anunță două dintre noile titluri, disponibile cât de curând. Oh, și încă ce cărți frumoase!

Lupul cel Mare și Lupul cel Mic revin cu o nouă poveste sensibilă, minunată despre prietenie, iar noua carte din seria de autor Julia Donaldson ne va face să râdem cu gura până la urechi.

Lupul cel Mare și Lupul cel Mic: Frunza care nu voia să cadă, de Nadine Brun – Cosme și Olivier Tallec

Lupul cel Mare și Lupul cel Mic: Frunza care nu voia să cadă, de Nadine Brun - Cosme și Olivier Tallec

Undeva, acolo sus într-un copac există o mică frunză. Lupul cel Mic visează să atingă și chiar să mănânce această frunză. De fapt, nu vrea nimic altceva decât acea frunză. Singura problemă este că micuța frunză refuză să cadă din copac.

Lupul cel Mare este dispus să facă orice pentru a-l face pe Lupul cel Mic fericit, astfel că, într-o dimineață de iarnă Lupul cel Mare spune că se va urca în copac.

La început, urcarea este lină, dar cu cât merge mai sus, cu atât este mai alunecoasă și periculoasă. Lupul cel Mic așteaptă mai jos, întrebându-se dacă micuța lui frunză merită astfel de probleme. Nu este ușor să urci pe vârful unui copac acoperit de gheață. Dacă se întâmplă ceva cu Lupul cel Mare?

Lupul cel Mare și Lupul cel Mic: Frunza care nu voia să cadă este o poveste minunată despre doi prieteni și despre multele feluri în care prietenia ne învață răbdarea, îndrăzneala și dragostea.

Unde o găsiți online? Pe carteacopiilor.rocarturesti.rolibris.ro.

Loc la voi pe măturoi, de Julia Donaldson și Axel Scheffler

Loc la voi pe măturoi (Room on the Broom) este noul titlu din seria de cărți Julia Donaldson, tradus de Florin Bican. Povestea este una amuzantă despre o vrăjitoare care împreună cu pisica sa invită alte trei animale (un câine, o pasăre și o broască) să li se alăture în timp ce călătoresc pe mătură.

Loc la voi pe măturoi, de Julia Donaldson și Axel Scheffler

O găsiți pe carteacopiilor.ro.

Vă las cu un zâmbet pe buze și cu o animație bazată pe cartea Loc la voi pe măturoi. O puteți urmări, aici.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.