Fracții și zecimale. O carte Usborne în limba română, de activități matematice | Editura Rao

Fracții și zecimale. O carte Usborne în limba română, cu activități matematice | Editura Rao

Această lucrare incitantă, plină de activități practice și puzzle-uri, îi ajută pe copii să-și perfecționeze cunoștințele despre fracții, zecimale și procente într-un mod deosebit de plăcut.

Excelent ilustrată, cu roboți care rezolvă fracții, torturi de înghețată, labirinturi zecimale, patru pagini de abțibilduri și răspunsuri complete la sfârșit, cartea este destinată celor între 9 și 12 ani.

Cât de plină este fiecare sticlă, Cum colorezi 2/3 dintre pești, Câtă pizza a rămas?… – sunt doar câteva dintre întrebările la care copilul dumneavoastră va învăța, într-un mod distractiv și logic, să răspundă.

Fracții și zecimale. O carte Usborne în limba română, de activități matematice | Editura Rao

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.