Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Bloomsbury Paperback Edition

Harry Potter și Prizonierul din Azkaban – Paperback | Bloomsbury Childrens. Carte engleză

Harry Potter și Prizonierul din Azkaban – Paperback | Bloomsbury Childrens. Carte engleză Votul meu: 5 din 5

Se apropie Halloween-ul și ce carte se potrivește cel mai bine cu această sărbătoare? Cu siguranță, o carte din seria Harry Potter, unde magia, suspansul, vrăjitoria și lumea întunericului sunt pretutindeni. Am ales cartea a treia.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Harry Potter și Prizonierul din Azkaban) este al treilea roman din seria Harry Potter, scris de J. K. Rowling.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Bloomsbury Paperback Edition

Cartea urmărește povestea lui Harry Potter, un vrăjitor tânăr, în cel de-al treilea an al său la Școala de Vrăjitorie Hogwarts. Împreună cu prietenii Ronald Weasley și Hermione Granger, Harry încearcă să dea de Sirius Black, un prizonier din Azkaban despre care se crede a fi unul dintre vechii aliați ai lui Lord Voldemort, care dorește să vină din nou după Harry.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Bloomsbury Paperback Edition

În primul său curs de divinație, profesorul Trelawney vede un semn de moarte în frunzele de ceai ale lui Harry … Dar poate cel mai înspăimântător sunt dementorii care patrulează terenurile școlii …

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Bloomsbury Paperback Edition

“One of the greatest literary adventures of modern times”

Sunday Telegraph

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Bloomsbury Paperback Edition

Harry Potter și Prizonierul din Azkaban introduce locația Hogsmeade, un sat pur și simplu magic, precum și Azkaban, o închisoare la fel de magică. Ne arată din nou că Voldemort nu poate fi nimicit cu una cu două, și chiar dacă acesta nu este prezent, slujitorii săi încearcă cu desăvârșire tot felul de modalități de a-l readuce la putere, lăsând sfârșitul ușor nerezolvat, deschizând calea spre a patra carte, de exemplu (acum știm cu toții că sunt 7 cărți).

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Bloomsbury Paperback Edition

Harry se maturizează de la cea de-a doua carte la a treia, aprofundându-și loialitatea, învățând să-și combată slăbiciunile și, de asemenea, având primele sale sentimente romantice. În cea de a treia carte se dă o luptă împotriva nedreptăților unui sistem care nu merge bine.

Unde găsiți cartea în librăriile online?

Cartea in limba engleză, paperback – cea prezentată, se poate comanda de pe elefant.rocărturești.ro, libris.ro, cartepedia.ro, okian.ro, books-express.ro.

Cartea in limba română, cartonată, de la editura Arthur, se poate comanda de pe editura-arthur.roelefant.rocărturesti.ro, libris.ro, cartepedia.ro.

books-express.ro

Am scris aici despre cartea Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, versiunea ilustrată.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.