Harry Potter si Copilul Blestemat Editura Arthur

Harry Potter și copilul blestemat

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor.

În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată.

Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi.

Fanii seriei Harry Potter vor fi încântați pentru că după o lungă perioadă în care se puteau face precomenzi la ediția în limba engleză a cărții Harry Potter and the Cursed Child, avem posibilitatea să precomandăm până pe 30 septembrie ediția în limba română după cum anunță editura Arthur.

Harry Potter și copilul blestemat cuprinde scenariul piesei de teatru scrisă în două părți de Jack Thorne, scenariu care stă la baza unei noi povești originale scrise de către J.K. Rowling, reprezentând totodată a opta carte din seria Harry Potter.

books-express.ro

Pentru că traducerea este foarte importantă la o carte, vă spun doar că este tradusă de Tatiana Dragomir, o doamnă simpatică cu mult talent, a căror traduceri ne-au mai încântat și cu alte ocazii printre care Harry Potter și camera secretelorClementina și Tuck pentru totdeauna, ceea ce înseamnă că traducerea cu siguranță nu ne va dezamăgi.

Aștept cu interes lansarea cărții în română și sper ca formatul acesta cu scenariul piesei de teatru să-mi facă plăcere la fel de mult precum volumele anterioare Harry Potter.

Găsiți cartea în limba română pe editura-arthur.ro, libhumanitas.ro, cartepedia.ro, librarie.net
Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.