Jucarie textila pentru bebe, elefant colorat inflorat
Jucarie textila pentru bebe, elefant colorat inflorat

Jucării textile pentru bebeluși, potrivite de la 3 luni +

Jucării desprinse din cărțile de povești pe care i le spui de noapte bună, bebelușului tău, sau pur și simplu animăluțe simpatice, viu colorate și create cu multă imaginație îți vor încânta copilul încă din momentul în care ochișorii săi vor detecta obiectele și culorile, care îi vor atrage atenția.

E momentul acela de bucurie atât pentru el, care va începe să își ocupe și singurel timpul, dar și pentru părinți, care își vor putea trage suflul chiar și pentru câteva clipe.

Iată câteva idei de jucării textile, la un preț acceptabil.

1. Iepuraș textil, multicolor, de la U-Grow. Îl puteți găsi pe www.elefant.ro sau pe www.u-grow.ro.

Update: după prima spălare, au început să iasă mici firișoare de umplutură de poliester, probabil, iar acum e cam aspru la atingere iar bebe poate lua în guriță acele firișoare. Greșeala mea, poate, este și faptul că l-am pus la spălat în mașină, la 30 de grade. Pe etichetă este specificată spălarea manuală.

Jucarie textila iepure multicolor, pentru bebe de la 0 la 12 luni U-Grow

2. O jucărie textilă pentru fetițe în special, cu mult roz, de la U-Grow. O puteți găsi pe www.u-grow.ro.

Jucarie textila pisica roz, pentru bebe de la 0 la 12 luni U-Grow

3. Ursuleț textil multicolor și foarte simpatic de 52 de cm. Îl găsiți pe www.u-grow.ro.

Jucarie textila ursulet multicolor, pentru bebe de la 0 la 12 luni U-Grow

4. Jucăria elefant textil, foarte înflorat, viu colorat este atât dar atât de frumos. Cu siguranță bebele se va simți bine în compania lui, poate chiar va deveni jucăria lui preferată.

După prima spălare culorile elefănțelului au rămas intacte. Materialul nu este aspru iar umplutura nu a ieșit prin material cum s-a întâmplat cu iepurașul de mai sus.

Jucarie textila pentru bebe, elefant colorat inflorat

5. Jucăria Flopsy este sora iepurașului Peter. Îi place să culeagă mure zemoase împreună cu surorile ei, Mopsy si Cotton-tail.

Desprinsă direct din cărțile lui Beatrix Potter, frumoasa Flopsy este confecționată din pluș moale, de înaltă calitate și este cât se poate de blândă cu pielea bebelușilor.

Iepurașul Flopsy are exact aceeași înfățișare ca și în ilustrațiile originale și poartă binecunoscuta jachetă roz cu un fluturaș brodat. Trăsăturile feței lui Flopsy sunt, de asemenea, brodate iar pe piciorul drept se regăsește logo-ul caracteristic. Se poate spăla la mașina de spălat, caracteristică care o transformă în cadoul perfect pentru nou-născuți și un accesoriu de nelipsit pentru camera copiilor.

Jucarie plus pentru bebe Flopsy - Peter Rabbit, Elefant.ro

6. Jucăria elefantul Elmer este puțin diferit față de alți elefanți. Nu este gri, ci multicolor. Parcă este ieșit din poveștile încântătoare cu elefantul Elmer, povești care celebrează individualitatea și puterea râsului.

Elmer este o jucărie din pluș moale, ce va fi cu siguranță îndrăgită de copii.

Jucarie plus multicolora, Elefantul Elmer

7. Jucărie pluș Peter Rabbit

O jucărie frumoasă de pluș pentru copii, ideală pentru un cadou oferit acestora, chiar daca sunt sau nu fanii poveștilor de seara cu Peter Rabbit.

O găsiți pe bestkids.ro, nichiduta.ro

Jucărie Peter Rabbit

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor
libhumanitas.ro editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.