The Nightingale - Kristin Hannah

The Nightingale de Kristin Hannah pe primul loc în topul Goodreads 2015

În ciuda diferențelor dintre ele, surorile Vivian și Isabelle au fost mereu apropiate. Mai tânără și mai îndrăzneață, Isabelle trăiește în Paris, în timp ce Viann este mulțumită cu viața în mediul rural francez, împreună cu soțul ei Antoine și fiica lor. Dar, când al doilea război mondial lovește, Antoine este trimis să lupte și Viann se simte izolată astfel încât Isabelle este trimisă de către tatăl lor să fie alături de ea.

Așa cum progresează războiul, este testată legătura dintre cele două surori. Cu viața în schimbare într-un mod incredibil de îngrozitor, Viann și Isabelle se vor găsi ele înseși în situația de a se confrunta și de a face față unor situații înspăimântătoare prin curaj și rezistență în fiecare dintre acțiunile lor.

Kristin Hannah este una dintre cele mai bine vândute și premiate scriitoare cu mai mult de 20 de romane scrise, inclusiv blockbuster-ul internațional, The Nightingale sau Privighetoarea în limba română, pentru care s-a clasat pe locul 1 la categoria – Ficțiune istorică – în anul 2015, conform Goodreads.

The Nightingale, a fost publicat în peste 39 de limbi iar în prezent, filmul, al cărui scenariu are la bază acest roman, este în dezvoltare de către Tri Pictures Star și…surpriza vine de la editura Litera care a publicat cartea în limba română.

Cartea The Nightingale(Privighetoarea) în limba engleză o puteți achiziționa de pe diverse librării online: elefant.rookian.ro sau books-express.ro.

Cartea audio The Nightingale(Privighetoarea), de Kristin Hannah se găsește pe okian.ro.

Cartea The Nightingale(Privighetoarea) în limba română o puteți cumpăra și din librăriile online: elefant.ro, libris.ro.

Privighetoarea de Kristin Hannah la Editura Litera ISBN: 978-606-33-1167-3

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
nemira.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.