Lama lama și bunicii, de Anna Dewdney - Editura Nemi
Lama lama si bunicii de ANNA DEWDNEY

O nouă poveste de noapte bună: Lama lama și bunicii, de Anna Dewdney

Cei care îl îndrăgesc pe micul Lama din Lama lama în pijama (Llama Llama Red Pajama) vor fi încântați să afle că în luna martie, editura Nemi aduce la lumina tiparului cartea Lama lama și bunicii (Llama llama Gram and Grandpa).

Pentru Lama începe o nouă zi minunată! El se duce în vizită la buna și bunul, să petreacă o noapte cu ei. Este pentru prima oară când doarme departe de casa și de… mama.

Lama lama și bunicii, de Anna Dewdney - Editura Nemi

Lama se asigură ca are la el tot ce-i trebuie pentru o seară pe cinste alături de bunicii săi. Însă când este gata de culcare, își dă seama că a uitat ceva important. Pufi Lama! Din fericire, bunul său găsește imediat o soluție salvatoare și astfel Lama adoarme cu zâmbetul pe buze.

Lama lama și bunicii, de Anna Dewdney - Editura Nemi

Lama lama și bunicii este o carte pentru copii (1 an +) atât de drăgălașă, de citit în orice timp al zilei și seara la culcare. Ilustrațiile sunt frumoase și puteți discuta și arăta copilului diverse obiecte și situații (lama se spală pe dinți, mănâncă la masă din farfurie, părinții și bunicii își exprimă dragostea pentru lama, lama este trist fără jucăria preferată și plânge, lama este bucuros). Fetița mea de 1 an și jumătate adoră cartea.

Lama lama și bunicii, de Anna Dewdney - Editura Nemi

Seria de cărți scrise de Anna Dewdney au fost transpuse în desene animate de către Netflix.

Cartea o puteți comanda de pe site-ul editurii de aici, sau de pe libris.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, eMag, elefant.ro.

Verifică această zonă pentru VOUCHERE, OFERTE și REDUCERI la cărți și altele:

Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă și Aliona Bereghici

libhumanitas.ro

nemira.ro

cod promo, voucher reducere carti editura nomina pe Book Style Shop

Cărți creștinei - Seria Regelui, de Max Lucado - Editura Scriptum - Librăria Book Style Shop

carturesti.ro%20

carturesti.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.