Matei, campion la fotbal, de Brigitte Weninger, Eve Tharlet. O nouă aventură a iepurașului cu ocazia campionatului de fotbal, editura nemi

Matei, campion la fotbal, de Brigitte Weninger, Eve Tharlet. O nouă aventură a iepurașului cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal

Cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2018, editura Nemi ne-a pregătit o nouă carte cu iepurașul Matei. Așadar, aventurile continuă.

Mingea de fotbal a lui Matei arată mai mult ca o… “clătită” de fotbal, dar asta nu-l împiedică să-și facă o echipă și să se înscrie la campionatul de fotbal de pădure. Echipa lui Matei, Iepurii Sălbatici, trebuie să joace împotriva echipei Bursucilor Fioroși.

Premiul cel mare este o minge de fotbal așa cum au profesioniștii, iar iepurașii și-o doresc nespus. Bursucii sunt adversari redutabili, însă și iepurașii sunt foarte hotărâși să câștige. Pentru că, după cum spune căpitanul Matei, doar cine îndrăznește să riște poate să spere că va câștiga. Vor reuși oare? Hai, iepurași!

 

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor
libhumanitas.ro editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.