În luna decembrie putem urmări la cinema filmul Minunea, bazat pe romanul lui R.J. Palacio

Minunea, cartea scrisă de R.J. Palacio cu multă sensibilitate și umor, este o meditaţie despre bunătate, curaj și acceptare.

August (Auggie) Pullman s-a născut cu o deformare facială care l-a împiedicat să meargă la o școală normală, la fel ca ceilalți copii – până acum. Este pe cale să înceapă clasa a 5-a și dacă ați fost vreodată noul elev într-o clasă, atunci știți cât de greu poate să fie acest lucru.

Auggie e doar un copil obișnuit, cu o față extraordinară. Dar poate să-și convingă colegii de clasă că este la fel ca și ei, în ciuda aparențelor?

Minunea, R.J. Palacio - Film 2017 Julia Robets, Owen Wilson, Jacob Tremblay

În luna decembrie apare la cinema filmul realizat după cartea cu același titlu și îi are ca protagoniști pe Julia Roberts, Owen Wilson și Jacob Tremblay (în rolul lui Auggie).

Mai multe detalii puteți urmări pe site-ul IMDb.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
nemira.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.