Mother's Day | Ziua mamei, de Shirley Hughes - Editura Walker Books ISBN: 9781406381719

Mother’s Day | Ziua mamei, de Shirley Hughes – Editura Walker Books

Se apropie ziua mamei și m-am gândit că o carte ca aceasta, ilustrată atât de frumos de Shirley Hughes (medaliată Kate Greenaway), este nemaipomenită de citit împreună cu copiii, în orice moment al zilei, în liniște, sau în orice perioadă a anului, nu neapărat de Ziua mamei (ziua de naștere sau 8 martie). Tot ce contează este să ne bucurăm de ea împreună.

Cartea conține ilustrații de la diverse alte povești scrise de Hughes, potrivite pentru a celebra Mama și iubirea dintre mamă și copil, în care protagoniști sunt Katie și micul ei frate, Olly. Textul este adaptat pentru această carte, ideală de făcut cadou unei mămici sau să ne-o facem chiar nouă și copiilor noștri cadou.

Mother's Day | Ziua mamei, de Shirley Hughes - Editura Walker Books ISBN: 9781406381719

Mother's Day | Ziua mamei, de Shirley Hughes - Editura Walker Books ISBN: 9781406381719 Mother's Day | Ziua mamei, de Shirley Hughes - Editura Walker Books ISBN: 9781406381719

Cartea Mother’s Day este în limba engleză, limbajul este unul accesibil iar ilustrațiile acestea atât de minunate ne transmit mai mult decât o mie de cuvinte, pe baza lor putând să conversați cu copiii mult mai mult decât pe baza textului scurt al cărții.

Formatul este unul potrivit, mediu, de aproximativ 20 x 18 cm, coperta fiind cartonată cu titlul auriu. Vârsta recomandată este de 2 ani plus.

Unde o găsiți online? Pe elefant.ro, carturesti.ro, books-express.ro, biabooks.ro, libris.ro.

Mother's Day | Ziua mamei, de Shirley Hughes - Editura Walker Books ISBN: 9781406381719

Verifică această zonă pentru VOUCHERE, OFERTE și REDUCERI la cărți și altele:

Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă și Aliona Bereghici

libhumanitas.ro

nemira.ro

cod promo, voucher reducere carti editura nomina pe Book Style Shop

Cărți creștinei - Seria Regelui, de Max Lucado - Editura Scriptum - Librăria Book Style Shop

carturesti.ro%20

carturesti.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.