Olaf’s Frozen Adventure. Sărbători cu Olaf în Regatul de gheață, de Crăciun

Un scurtmetraj cu o temă specială de Crăciun având personajele din filmul Walt Disney Pictures, “Regatul de gheață (Frozen)”.

Fanii care așteaptă cu sufletul la gură o nouă continuare a filmului Regatul de gheață – Frozen ar trebui să fie pe deplin încântați de această poveste cu temă specială de Crăciun, cu un conținut “înghețat”, Olaf’s Frozen Adventure – Sărbători cu Olaf.

Filmulețul este unul scurt de 21 de minute și este un fel de mini-sequel la cunoscutul film din 2013, în care Anna și Elsa își dau seama că familia lor nu are tradiții de Crăciun iar acest lucru îl inspiră pe Olaf să călătorească prin Arendelle în speranța dobândirii unor astfel de tradiții de Crăciun.

Olaf’s Frozen Adventure. Noi aventuri în Regatul de gheață cu temă de Crăciun

Filmul de scurtmetraj a fost inițial anunțat ca un produs special realizat pentru televiziune, care ar fi urmat să fie difuzat în preajma acestui Crăciun, însă un comunicat declară că acesta va fi vizionat în fața unei reluări scurte de cinema a filmului original Frozen, pe 25 și 26 noiembrie.

În ceea ce privește personajele Anna și Elsa, acestea încă par să fie implicate activ în acțiunea noului film scurt, având în vedere că din trailer-ul de promovare ni se oferă un fragment dintr-una din cele patru melodii noi care vor fi prezentate pe parcursul filmului.

Melodia care încheie trailer-ul pare a fi un cântec de Crăciun, cu Anna și Elsa cântând despre  importanța de a fi împreună în cel mai fericit moment al anului.

Cel mai probabil în luna decembrie acesta va fi disponibil și în România la cinema. Calendar-ul cu datele de lansare al scurtmetrajului: imdb.com.

Sursa: www.telegraph.co.uk

Update: Puteți viziona filmul Sărbători cu Olaf în data de 16 decembrie pe canalul Antena 1, de la orele 20:00.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor
editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.