Secțiunea de comentarii

În secțiunea de comentarii a post-urilor acestui blog se cere o adresă de e-mail pentru verificarea utilizatorului care comentează, în sensul în care acesta să nu fie bot sau spam al altor utilizatori rău intenționați – care comentează prin adăugarea unor reclame la diverse produse, site-uri cu conotații sexuale, etc.

Platforma acestui blog este WordPress. Dacă un utilizator are un cont WordPress cu o anumită adresă de e-mail și care apoi comentează în acest blog furnizând această adresă de e-mail, acesta va avea în secțiunea de comentarii o poză a profilului WordPress.

În cazul în care utilizatorul are cont Gravatar cu o adresă de e-mail furnizată în secțiunea de comentarii, această poză apare alăuri de comentariul utilizatorului.

Book Style își rezervă dreptul de a aproba sau nu comentariile utilizatorilor în cazul în care acestea nu au un limbaj adecvat, sau întrunesc exemplul de mai sus legat de spam.

Book Style nu va înstrăina e-mail-urile utilizatorilor unor terțe persoane în scopuri de marketing.

Siguranța datelor. Site securizat

Book Style folosește protocolul HTTPS, care criptează datele transmise de la un browser web la un server web, cu scopul de a se oferi o identificare criptată și sigură la server.

Așadar datele (e-mail, nume și/sau website opțional) furnizate de către utilizatori în momentul în care aceștia vor adăuga comentarii la articolele blogului vor fi transmise în siguranță fără teama unor transmiteri ale acestora către subiecți rău intenționați.