Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa

Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa

Primul meu atlas cu animale este o carte interactivă cu ferestre, complet cartonată, absolut superb ilustrată, cu un conținut bogat în informații de cultură generală despre animalele care trăiesc în fiecare zonă a planetei.

Împărțită pe capitole reprezentând continentele Pământului, copii cu vârsta mai mare de 4 ani se vor bucura de ea, negreșit.

Este dedicată colecției De ce? pentru 4-7 ani, însă eu o recomand până la 9-10 ani, în funcție și de cunoștințele deja deprinse ale copiilor, sau de preferințele lor pentru geografie și animale. Atât de frumoasă e și de valoroasă în informații.

Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura CasaPrimul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa

Copiii vor afla pentru început de regnul animal, nevertebrate și vertebrate – mamifere, păsări, reptile, amfibieni și pești, vor descoperi diverse habitate ale animalelor, de la păduri tropicale la deșert, hărți ale continentelor și diverse informații despre climă, animale pe cale de dispariție. Se trage și un semnal de alarmă asupra încălzirii globale.

Avem o planetă minunată, să avem grijă de ea și implicit de noi!

Unde o găsiți online? Pe edituracasa.ro, carturesti.ro, librarie.net

Primul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura CasaPrimul meu atlas cu animale. O carte cu ferestre a colecției De ce? pentru 4-7 ani | Editura Casa

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.