Puzzle din lemn multistrat, pentru dezvoltarea senzorială - Ursuleț - GOKI

Puzzle din lemn multistrat, pentru dezvoltarea senzorială – Ursuleț – GOKI

De curând am cumpărat acest puzzle din lemn cu forme de ursuleți pentru fetița mea, care are 1 an și 10 luni. Aceasta adoră ursuleții de pluș, astfel că, nu puteam să iau alte forme mai potrivite pentru ea.

Din câte am observat mai sunt și alte tipuri de forme: fluturași, melci, vehicule, elefanți, pești, cercuri. Depinde care sunt pe placul vostru și al copiilor, în funcție de forma și culorile cu care sunt pictate aceste forme de lemn, foarte ușoare din punct de vedere al greutății. Puzzle-ul este pentru copii mai mari de 1 an și jumătate (1.5 ani – 2 ani plus).

Puzzle din lemn multistrat, pentru dezvoltarea senzorială - Ursuleț - GOKI

Puzzle-ul are 5 straturi, după cum se vede în imagine, si 5 piese ursuleț. Cu ajutorul acestui joc copiii învață să deosebească și să estimeze vizual mărimile pieselor, să învețe sau să exerseze culorile, să se concentreze asupra rezolvării unei probleme și își dezvoltă gândirea logică în același timp.

Jucăriile din lemn sunt recunoascute a fi esențiale pentru dezvoltarea senzorială (auditivă, vizuală, tactilă), motrică și a capacităților coordonative.

Puzzle din lemn multistrat, pentru dezvoltarea senzorială - Ursuleț - GOKI

Puzzle-ul este ambalat într-o folie de plastic, cu eticheta descrierii, lipită pe spatele acestuia.

Puzzle-ul din lemn multistrat – Ursuleț îl găsiți pe ookee.ro.

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor
libhumanitas.ro editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina Păun

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.