Puzzle lemn 3D Ugears - Automobil Model Roadster VM-01

Puzzle lemn 3D Ugears – Automobil Model Roadster VM-01 – Idei cadouri

Un minunat puzzle 3D din lemn pentru pasionații de mașini și construcții 3D, sau chiar fanii cunoscutelor construcții Lego Tehnic. Soțul a fost mai mult decât încântat să construiască mașina modelul Roadster VM-01, un model elegant. Atenție, necesită multă răbdare și finețe pentru a asambla toate acele piese micuțe de lemn. Are un anumit grad de complexitate. Din imaginile surprinse de mine, la terminarea construcției automobilului, regăsiți multe detalii care cel mai probabil vi se vor părea interesante și fascinante, având în vedere atenția celor de la Ugears la cele mai mici detalii.

Puzzle lemn 3D Ugears - Automobil Model Roadster VM-01

Puzzle lemn 3D Ugears - Automobil Model Roadster VM-01

Puzzle lemn 3D Ugears - Automobil Model Roadster VM-01

Rezultatul final va fi o minune mecanică tridimensională în mișcare.

Roadster-ul poate să fie o minunată completare a oricărui interior, fiind o construcție elegantă. Poate să fie un cadou frumos pentru băieți, bărbați pasionați de mașini și puzzle-uri 3D, pentru orice ocazie: aniversări, Crăciun, Paște.

Combinația inteligentă a elementelor de placaj de diferite grosimi – 4 și 2 mm – face caroseria autovehiculului să fie vizibilă. Poți deschide capota pentru a vedea motorul puternic V8 și supapele mobile.

Puzzle lemn 3D Ugears - Automobil Model Roadster VM-01

Puzzle lemn 3D Ugears - Automobil Model Roadster VM-01

Mașina sport va avea o transmisie în trei moduri: înainte, înapoi și inactiv. Direcția de deplasare poate fi reglată cu volanul. Suspensia roților din față face ca modelul Roadster să fie și mai realist.

Nu recomand folosirea mașinii puzzle pe post de jucărie de către copii. Este în regulă, are și aceste caracteristici mobile, însă nu o văd destinată în totalitate jocului. Atenție, nu se recomandă copiilor foarte mici, mai ales celor sub 3 ani care pot să bage piesele mici în gură! Nu recomand asamblarea mașinii în preajma copiilor sub 3 ani. Vârsta recomandată este de 14 ani plus.

Kitul modelului Roadster VM-01 este fabricat din lemn de calitate superioară și conține tot ce ai nevoie pentru asamblare: ceară, elastice, scobitori. Asamblarea nu necesită soluții de lipit.

Unde găsiți modelul Roadster VM-01? Pe emag.ro, libris.ro, carturesti.ro
Pentru alte modele de puzzle 3D, consultați și site-urile emag.ro, nichiduta.rolibris.ro, carturesti.ro

Puzzle lemn 3D Ugears - Automobil Model Roadster VM-01

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.