Tractorul - Carte cu clapete. Colecția Junior 2-4 ani | Editura Casa

Tractorul, de Andrea Erne și Wolfgang Metzger. Colecția Junior (2-4 ani) | Editura Casa

Tractorul este una dintre minunatele cărți cu ferestre (clapete) ale colecției Junior, dedicată grupei de vârstă de 2-4 ani, de la Editura Casa.

Copiii sunt fascinați de mașinile și utilajele agricole, ori de construcție. Totul este grandios pentru micuții noștri în momentul în care acestea sunt puse în funcțiune la fermă, pe câmp, sau pe un șantier de construcții.

Tractorul - Carte cu clapete. Colecția Junior 2-4 ani | Editura Casa

Tractorul - Carte cu clapete. Colecția Junior 2-4 ani | Editura Casa

Cartea cu ferestre de față este despre tractor, cel mai folosit utilaj agricol de la fermă și nu numai.

Copiii vor afla informații utile și educative precum modul în care un tractor este întreținut și alimentat cu combustibil, muncile agricole la care este folosit intens, cum ajung cerealele de pe câmp la siloz cu ajutorul acestuia, cum este folosit la treburile din curtea gospodăriei, la deszăpezirea drumurilor în timpul iernii, sau de ce nu, dacă tot a ieșit la drum… cum se folosește pentru remorcarea lemnelor din pădure și curățarea zonelor verzi de pe marginea drumurilor.

Tractorul - Carte cu clapete. Colecția Junior 2-4 ani | Editura Casa Tractorul - Carte cu clapete. Colecția Junior 2-4 ani | Editura Casa

Toate aceste informații sunt suficiente pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani, pasionat de acest utilaj nemaipomenit de util la gospodăria bunicilor și nu numai.

Aşa cum ne-am obişnuit deja, printul este de calitate, cartea are paginile cartonate bogat ilustrate, cu ferestre care se pot deschide, spre încântarea celor mici. Spuneam în alte recenzii ale acestor cărți de la Editura Casa, cât de utile sunt din punct de vedere educativ, și în același timp sunt ocupați copiii minute bune (foarte multe) atunci când încep să le răsfoiască singuri.

Tractorul este o carte creată de Andrea Erne și Wolfgang Metzger (il.). Traducerea în limba română este realizată de către Chiru Monica Elena.

Unde o găsiți online? Pe bookstyle.ro și edituracasa.ro.

Alte cărți din această colecție Junior 2-4 ani, cu ferestre, găsiți aici, pe blog.

Tractorul - Carte cu clapete. Colecția Junior 2-4 ani | Editura Casa

Tractorul - Carte cu clapete. Colecția Junior 2-4 ani | Editura Casa

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.