Zile de Crăciun, de M.H. Clark și Jessica Phoenix - Editura Cartemma

Zile de Crăciun. Gânduri minunate pentru sărbători, de M. H. Clark și Jessica Phoenix | Editura Cartemma

Este atât de minunat atunci când citești o carte care-ți vorbește ție, sufletului tău; o carte atât de simplă și totuși atât de complexă, care te îndeamnă la pace, liniște sufletească și multă iubire.

Zile de Crăciun, de M. H. Clark și Jessica Phoenix – Editura Cartemma este o astfel de carte care poate fi citită oricând și oriunde, căci aceste gânduri minunate cuprinse între paginile ei ar trebui să fie alături de noi întregul an, nu doar de sărbători.

Pacea, Liniștea, Bucuria de a fi Împreună cu familia și cei dragi, Recunoștința, Speranța și Încrederea că viața este și va fi frumoasă, sunt gânduri care nu ar trebui să lipsească din viața noastră în niciun moment din an.

Zile de Crăciun, de M.H. Clark și Jessica Phoenix - Editura Cartemma

Zile de Crăciun, de M.H. Clark și Jessica Phoenix - Editura Cartemma

Zile de Crăciun, de M.H. Clark și Jessica Phoenix - Editura Cartemma

M. H. Clark scrie foarte frumos și ne îndeamnă să gândim pozitiv.

Această carte cuprinde gânduri care să te însoţească în fiecare zi până la Crăciun. Citeşte câte o pagină pe zi, începând cu 1 decembrie şi terminând cu ziua de Crăciun, ca pe un calendar de Advent, sau alege cugetarea care se potriveşte cel mai bine cu starea ta de spirit din ziua respectivă. Poți citi câte o pagină dimineața, înainte de masă, la ceai sau la finalul unei zile aglomerate. Sunt gânduri care îşi vor găsi singure drumul spre inima ta și care te vor ajuta să‑ţi reamintești ce semnificaţie are sărbătoarea Crăciunului pentru tine.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou în preajma sărbătorilor, pentru cei dragi – prieteni, nași, familie -, sau pentru persoane pe care nu le cunoașteți suficient de bine, însă vreți să le faceți totuși o surpriză frumoasă, atunci această carte Zile de Crăciun, vă poate fi de real ajutor.

O găsiți pe cartemma.ro.

Mulțumesc editurii Cartemma pentru această carte minunată de sărbători!

Zile de Crăciun, de M.H. Clark și Jessica Phoenix - Editura Cartemma

Zile de Crăciun, de M.H. Clark și Jessica Phoenix - Editura Cartemma Zile de Crăciun, de M.H. Clark și Jessica Phoenix - Editura Cartemma

 

Călătoria lui Olle pe schiuri de Elsa Beskow - Editura Cartea Copiilor carturesti.ro%20
editura-arthur.ro%20 editura-arthur.ro%20

Articol scris de Mădălina

În momentul în care deschizi o carte ilustrată pentru copii, ai pășit în altă lume, diferită de cea a adulților. Ești absorbit de frumusețea lumilor creionate în culori de către scriitori și ilustratori talentați, apoi întâlnești eroi fantastici alături de care orice e posibil. De la Ilene Cosânzene până la dragoni și înapoi. Mi-au plăcut dintotdeauna poveștile, însă acum, adult fiind, mamă a două comori, cărțile pentru copii m-au vrăjit de-a dreptul.

Fii primul care lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.